zaterdag 8 januari 2011

2011

Het nieuwe jaar is alweer onderweg. De eerste week is voorbij.
Een bewogen jaar was 2010, in 2011 wil ik wat meer rust gaan zien.
De foutste en toch mooie foto van Nox op nieuwjaarsdag! Loens? :)
Meer rust, aandacht en liefde in privé.
Onze nieuwe gekke stoelen bevallen goed, of ze in het interieur passen is de vraag? Maar een goed advies van goede vriendin Anki was: "In principe heb je ook een concept als je gewoon koopt wat je leuk vind en dit bij elkaar zet" Daar vertrouw ik dan ook op, maar volgens mij ben ik niet zo goed in stylen dan de advies geefster!

Verder is de zelf gecreëerde webwinkel verkocht! De nieuwe eigenaar is een leuke vent en heeft er zin in, dat is een fijn gevoel. Ik ga me verder storten op de Scentman activiteiten, waarvan een nieuwe site in aanbouw is.                                                                        Proost! 

Dan is er ook nog een nieuw speeltje in huis gekomen een Archos 70, android internet tablet, je kan er ook boeken op lezen en dat vindt Froukje zeer plezant!


Het jaar begint lekker actief!

3 opmerkingen:

  1. Goed begin van het nieuwe jaar zo te zien!! Gefeliciteerd met de verkoop van de site, lijkt me fijn om je nog meer op je aromajockeyjob te richten.

    (En dat advies van Anki: helemaal mee eens. Het gaat erom dat je je goed voelt en dat je je omringt met spullen die je leuk vindt. En daar zijn jullie erg succesvol in!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed bezig jonguhh! Lieve foto van Noxie!

    BeantwoordenVerwijderen