vrijdag 29 juli 2011

WTF Dit is te ziek.

In Engeland is gefilmd in een varkensslachterij hoe de medewerkers (Lees: Breivik's) te keer gaan als gefrustreerde klootzakken..Ik kan het filmpje eigenlijk niet zien en het is ook niet echt aan te raden, maar als het zo moet eet ik ook geen hap vlees meer. Ik hou van vlees, maar eet het met mate, half vega half vlees. Nu stop ik met supermarkt vlees. Laat Breivik vrij en laat hem die medewerkers achterna zitten in het slachthuis, die film kan ik wel kijken.

Footage shot at Elmkirk Ltd (Cheale Meats) slaughterhouse (5 min version) from Animal Aid on Vimeo.

1 opmerking:

  1. Een halve minuut volgehouden.... Ik kan er niet naar kijken. Varkens zijn heel intelligente dieren. Het is dat ze er niet zo sierlijk uitzien als dolfijnen of niet zo knuffelig/grappig als mensapen, maar ze zijn echt intelligent.
    Komt zo'n varken even kijken bij de gasten, wat die daar doen, gewoon geïnteresseerd, zoals dieren zijn, krijgt het dier een peuk in zijn gezicht geduwd of een klap met een vuist. De rest hoef ik niet te zien.
    Deze mensen of hun bazen zouden vervolgd moeten worden voor dierenmishandeling. Te zot voor woorden dat dit niet gebeurt...
    Inderdaad, weer een reden erbij om geen vlees meer te eten.

    BeantwoordenVerwijderen