donderdag 22 september 2011

Ik heb ze door!

Na lang nadenken ben ik er eindelijk uit! Herken je dat gevoel dat je des morgens niet je bed uit kan komen? Toch heb je 7 a 8 uur geslapen, maar je bent zo gaar als een konijn? Volgens mij komt het vaker voor bij ouders, maar misschien ook wel bij de kinderloze bevolking. Eigenlijk is het heel raar, na zo lekker in je bed te hebben gelegen met een goed kussen en matras en dan toch niet je ogen open kunnen krijgen. 

Je hoeft t niet met me eens te zijn, maar het is toch echt waar. Het gaat zo: wanneer je in slaap valt wordt ineens de tijd versnelt. De klokken om je heen draaien mee zodat je ook maar echt korter slaapt! De machthebbers in deze wereld kunnen zo langer gebruik maken van jou als werkende mens! Het lijkt op een complot theorie, maar dit is het natuurlijk niet. Moet je maar eens opletten voortaan. In het weekend doen ze het meestal niet, dan ga je slapen en heb je een regenachtige zondagochtend en dag waar geen einde aan komt.

2 opmerkingen:

  1. Wat een eye-opener! Ik denk dat de Bilderberg-groep er zeker iets mee te maken heeft. En de chemtrails! En het dollarbiljet met al zijn geheimen. Ik denk het niet, ik weet het zeker! ;)

    BeantwoordenVerwijderen